Bursa Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi

WEB https://bursaihl.meb.k12.tr
Adres : Şükraniye Mh. 15. Fatih Sk. No 6 Yıldırım / BURSA
VİZYON : Demokrasi kültürünü benimsemiş; kendini bilen ve kendine güvenen; üreten ve sorun çözen; sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı; milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştiren ve topluma önderlik eden bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Doğru dini bilgiler ve çağın gerektirdiği becerilerle donanmış bireyler yetiştiren, toplumun sağlıklı dini değerleri edinmesini sağlayan bir eğitim kurumudur.
BAŞARILAR : 50 yıllık tarihinde, okulumuzun 35.000 civarında mezunu vardır. Bakan, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, alimlerimiz başta olmak üzere her alanda mezunlarımız ülkemize hizmet etmektedir.

Toplantı Salonu :5
Otopark:1
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 08:30 - 16:00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE - ARAPÇA
Isınma : DOĞALGAZLI KALORİFER
Pansiyon : 96 ÖĞRENCİLİK ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONU MEVCUTTUR.
Servis :
Ulaşım : TOPLU ULAŞIM MEVCUTTUR. DAVUTDEDE METRO İSTASYONUNA 3DK YÜRÜME MESAFESİNDE OLUP AYRICA SİNANDEDE DOLMUŞLARI, 21, 22/C, 30, 31A, 36, 36A NUMARALI OTOBÜSLER OKULUMUZUN YAKININDAN GEÇMEKTEDİR. YILDIRIM BELEDİYESİ VE YILDIRIM KAYMAKAMLIK BİNALARINA GELEN TÜM TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI İLE ULAŞILABİLİR.
Yerleşim Yeri : ŞÜKRANİYE MAHALLESİNDEKİ KENDİ BİNASINDA, AHMET TANER KIŞLALI MEYADANI (BAYRAK ALANI) VE YILDIRIM KAYMAKAMLIĞI BİNASI İLE BİTİŞİK DURUMDADIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL ve İLÇE MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri :